2 juni 2010

Sliten koppling


En något sliten kopplingskorg till KTM cykeln då. Inte konstigt att den har varit konstig att köra dom sista gångerna. Ena gången har den varit normal och nästa så har kopplingen dragit och varit svårkörd. Det skall vara släta ytor som lamellerna skall glida på och inte som på bilden. Ny korg är beställd och nu blir det åka av igen. Jag tvingades bryta tävlingen i Hofors då det var nästan omöjligt att köra bland alla stenarna då den inte ville släppa kopplingen, å då den väl gjorde de så högg den när jag släppte handtaget. Toksladdar bland sten är INTE kul... :)

Ni följer väl Lars Löfrens framfart i Enduro JSM på
www. eaproduktion.se/teamlars

6 kommentarer:

Rally Kalle sa...

Har hört av dom stora grabbarna att det brukar bli så där när man åker och slirar på kopplingen och när man åker och fegar hela tiden :) Har alldrig hört att Mats Nilsson haft sådär ;) He He

Tommy Vestlund sa...

Ha ha.. Tyvärr så är det på dragsidan och de bli så när trotteln är uppvriden hela tiden.. men de lär du aldrig få uppleva:)

Rally Kalle sa...

Ha Ha Ha!!! På Cecteken så har man ju insprutning så där är spjället alltid öppet, där är tekniken lite som på EVOn, du vet respons ;)

Tommy Vestlund sa...

mmm nu uttalade sig en som har noll koll märkte ja...:) Inte ens EVOn har fulla spjäll jämt.. men sisodär en 25 grader. ja ja va kan en Co-driver veta:)

Rally Kalle sa...

Ja de är ju knappt han vet vad höger och vänster är, he he. Men i mål kommer vi på någe vis i all fall :)

Tommy Vestlund sa...

HA HA... även en blind.. ha ha